2023. december 11. hétfő 
Árpád
 
Szolgáltatásaink
Éves alapregisztráció: elérhetőséget biztosítunk a www.uzletiszaknevsor.hu oldalon az Ön által megadott kulcsszavak alapján, cége összes elérhetőségével valamint rövid szöveges bemutatkozásával, amennyiben saját weboldallal rendelkezik, közvetlen linkelést biztosítunk rá.

Pozíció: amennyiben Ön igényli, hogy cége az első találati oldalon szerepeljen, lehetősége van helyezésvásárlásra, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt időszakra az Ön által kiválasztott kulcsszóra, kulcsszavakra a hasonló profilú cégekkel szemben előnyt élvez.

Banner hirdetés: lehetősége van a leglátogatottabb oldalunkon (főoldal) képes, animációs banner elhelyezésére, melyre szintén közvetlen linkelést biztosítunk weboldalára vagy amennyiben nem, rendelkezik saját weboldallal úgy nálunk lévő közvetlen elérhetőségeire irányítjuk a linkelést.

Videobanner hirdetés: Mutassa be cégét rövidfilm formájában is! Reklámját hatásosabbá teheti, kiemelheti versenytársai hirdetései közül!
A megrendelés után Önnek semmi teendője nincs, kollegánk rövid határidővel elkészíti az összes hang és képanyagot profi minőségben

NET V.I.P Kártya: Minden regisztrált ügyfelünk jogosult erre a szolgáltatásra, melynek lényege, hogy egy külön erre a célra létrehozott és belépési névvel, valamint jelszóval védett adatbázison belül egymás között kedvezményesen vásárolhassanak, vagy szolgáltatásokat vehessenek olcsóbban igénybe. A kártyát postai úton juttatjuk el az arra jogosultaknak, felhasználói leírással együtt.

Weboldal készítés: vállaljuk cégek és magánszemélyek részére színvonalas weboldalak készítését előzetes egyeztetés alapján.

Google adwords: Erről a szolgáltatásról szeretnénk pár szóval többet mondani, mint az előbbiekről!
Gondoljuk, hogy a "Google" internetes keresőrendszert nem kell Önnek külön bemutatnunk.
Felmérések és más tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon az internetezők nagy többsége (90%), ha a világhálón böngészik és akár információk után akár termékek, és szolgáltatások után kutakodik, szinte MINDIG a Google keresőt használja elsőként.
Nincs is talán olyan információ, amit itt ne lehetne megtalálni.
A Google működése bonyolult ugyanakkor egyszerű is: azokat a weboldalakat rangsorolja a legmegfelelőbb pozícióba, amelyek egyrészt felépítésükben megfelelnek az elvárásaiknak (ezt optimalizált weboldalnak hívjuk), másrészt nagy a látogatottságúak.
Magyarországon az elkészített weboldalak nagyon kis százaléka mondható "hibátlan" azaz a Google számára optimálisnak.

Ezért, azok a cégek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy weboldalukat sok-sok pénzért akár 10-15 helyre is elhelyezzék, és ezzel biztosítsák az úgynevezett "Page-rank"-et, tehát, hogy ez által nagy legyen a látogatottságuk és így minél előkelőbb pozíciót, foglaljanak el a Google találati oldalain, azoknak a cégeknek van lehetőségük a "Google Adwords" hirdetések keretein belül, hogy saját kulcsszavaikra rákeresve garantáltan az első találati oldalon szerepeljenek a weboldalukkal.
Ez ÓRIÁSI előny más cégekkel szemben, hiszen ha beírjuk, mondjuk, hogy "nyílászárók" a keresőbe rögtön megjelenik az a számtalan találati oldal akár több 100 cég oldala is ahol a kíváncsi felhasználó, valljuk be őszintén, hogy maximum az első két oldalon található cégek között fog böngészni és meg fogja találni a számára megfelelő ajánlatot minden bizonnyal.

Amennyiben Ön igényli, hogy cége az ön által meghatározott kulcsszavakra szerepeljen a Google-ben, úgy mi garantáljuk az ön első találati oldalon való megjelenését!

Kérjük, hogy bővebb felvilágosításért hívja kollegáinkat és mi állunk rendelkezésére!

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: