2023. december 11. hétfő 
Árpád
 
Figyelem!

Az utóbbi hónapokban tapasztaltuk, hogy az internetes keresők piacán megjelentek "Cégek" , akik próbálnak piacot teremteni maguknak, ami önmagában természetesen teljesen helyénvaló, azonban néha nagyon nehéz helyzetbe hozzák az olyan vállalkozásokat mint például az Öné, és joggal merülnek fel azok a kérdések, hogy hova és melyik keresőrendszernek érdemes a partnere lenni, és a kifizetett költség jó helyre kerül-e és ezáltal hasznára válik-e az Ön cégének, vagy csak az "ablakon kidobott pénz" kategóriáját gyarapítja...
Ezért szeretnénk figyelmükbe ajánlani pár apró jelet, ami alapján ezeket elég könnyen le lehet szűrni:

 • Kérdezzenek rá, hogy az ajánlatot tévő vállalkozás weboldala optimalizált-e a nagy keresők, elsősorban a Google számára!
  A mi oldalunkra regisztrált cégek pár nap, esetleg hét múlva, miután a Google keresőrobotai beindexelték az új tartalmakat, a kulcsszavas rákeresésekkor garantáltan az első oldalon fognak megjelenni. Ezt le is ellenőrizheti ha beírja a www.google.hu keresőjébe például, hogy

  • közjegyző szaknévsor
  • oktatás szaknévsor
  • alapítvány szaknévsor
  • ügyvéd szaknévsor
  • ingatlan szaknévsor
  • wellness szaknévsor
  • építőipar szaknévsor

  és még sorolhatnánk összesen a közel 40 ezer kulcsszót.

 • Minden alkalommal, ha ilyen ajánlatot kapnak szánjanak rá pár percet, hogy megtekintsék az ajánlatot küldő kereső weboldalát, annak színvonalát és a szolgáltatásait.

 • Ellenőrizzék le az ajánlatot küldő vállalkozás weboldalának Pagerank-jét, ha ez nem éri el minimum a 2-3-as értéket akkor ez azt jelenti, hogy ez az oldal kevésbé vagy semennyire sem látogatott és könnyen felejthető...
  Ezt pár másodperc alatt akár most is megteheti a http://gpr.hu/index.php?m=4 linkre kattintva!

 • Győződjenek meg róla, hogy az elérhetőség vagy kapcsolat menüpont alatt fel van-e tüntetve tényleges postacím (irodahelység), ahova Ön mint ügyfél bámikor bemehet személyesen is és meggyőződhet róla, hogy az Ön hirdetése és PÉNZE jó befektetés, mert hozzáértő szakemberek képviselik cégét. Ha csak egy telefonszámot és egy email címet talál akkor az kevés!!!!!!! Ugyanis ezek a cégek minimális, pár százezer forintos befektetéssel általában otthonról dolgoznak, mindenféle infrastruktúrális és technikai háttér nélkül azzal az egyetlen céllal, hogy az Ön pénzéből 100%-ot önnön céljaikra költsenek, weboldalukat szinte sehol nem reklámozzák, így az esély arra, hogy a felhasználók megtalálják és használják ezeket a keresőket szinte nulla!

 • Győződjenek meg arról is, hogy az ajánlatot küldő keresőrendszerben egy kulcsszó beírása után hány találatot dob ki a rendszer, ha csak párat (5-10) akkor az azt jelenti, hogy kevés cég szerepel benne és nem túl nagy előny ilyen helyre regisztrálni és ezért pénzt fizetni!

 • Nem mindig az "olcsó" a jó... érdemesebb néha a fenti szempontok ellenőrzése után esetlegesen a kicsit drágábbat választani (ami HATÉKONY és ezáltal Önnek üzleteket hozhat) mint az olcsó, ámbár teljesen haszontalan és teljesen felesleges regisztrációk sokaságát gyarapítani!

Tisztelettel:
Fehér András
ügyvezető
1088 Budapest, Vas utca 14. fsz.1.
http://www.uzletiszaknevsor.hu
info@uzletiszaknevsor.hu

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: