2023. december 12. kedd 
Gabriella
 
Fontos
FONTOS!

Üzletpolitikánk legfontosabb eleme, "a legjobb Ügyfél az elégedett Ügyfél". Ennek érdekében mindent elkövetünk, hogy meglévő és leendő partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásainkkal, ezért mi ellentétben sok más céggel az Önök által kifizetett regisztrációs díjak 70%-át arra fordítjuk vissza, hogy a saját weboldalunkat a lehető leghatékonyabban reklámozzuk hirdetésekben, újságokban, plakátokon és nagy látogatottságú más internetes oldalakon.

Ennek érdekében folyamatos fejlesztéseinken keresztül igyekszünk a mindenki által leginkább használt keresőben a GOOGLE-ben mind a cégneves, mind a település szerinti és mind a kulcsszavas rákereséseknél az első találati oldalon megjelentetni a rendszerünkbe regisztrált ügyfeleinket.
Ez által érhető el, hogy valóban használják a rendszerünket(a neten böngészők nagy többsége csak az első pár oldalig jut el...) és a kifizetett regisztrációs díjak ellenértékeként korrek és valós számokon alapuló látogatottsági statisztikával alátámasztott szolgáltatást nyújtsunk.

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: